Тримата големи от Мастършеф отново ще готвят заедно, само че не

...
Тримата големи от Мастършеф отново ще готвят заедно, само че не
Коментари Харесай

Андре Токев и Петър Михалчев влизат в Хелс Китчън

Тримата огромни от " Мастършеф "  отново ще готвят дружно, единствено че не в bTV, а при съперниците от Нова тв. Андре Токев и Петър Михалчев ще се причислят към началник Виктор Ангелов в  " Хелс Китчън ". Това намекнаха самите началник готвачи с обща фотография, която разпространиха в обществените мрежи, придружена с иконки на камера и клапа.

Снимката на готвачите провокира голямо неспокойствие измежду почитателите на кулинарните формати. Тройката се събра през 2015 година за първия сезон на " Мастършеф ", само че се разпадна три години по-късно, когато началник Ангелов се реалокира в Нова. Тогава bTV го размени първо с италианеца Лео Бианки, а след това и с шармантната Симвена Роу.

Самите готвачи не крият, че са останали близки и след напускането на Ангелов. И по всичко наподобява, че тройката още веднъж се събира, въпреки и в друго предаване, написа " Уикенд ".

Общата фотография на кулинарните звезди бе пусната в обществените мрежи от Михалчев, който я разяснява сбито – единствено с думата " Изненада ". Феновете незабавно схванаха, че се " готви "  голям рейтингов удар.

Миналата година началник Михалчев обяви, че напуща " Мастършеф ", намеквайки, че е неудовлетворен от отношението на продукцията към своята личност. Гуруто на японската кухня показа, че за шефовете в bTV той е останал елементарен служащ, до момента в който други ги третирали като звезди, само че без да прецизира детайлности.

Шеф Токев пък до последно остана правилен на малкия екран, която го трансформира в звезда. Но от Нова са подготвени да се преборят за него, давайки му повече шансове за изява.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР